Hirsiladot, Hirsilato rakoseinä R20.0 (20 m²)

Kannalan ladot rakoseinällä

Kannalan ladot rakoseinällä sopivat hyvää ilmanvaihtoa vaativien tavaroiden säilytykseen. Rakoseinäladosta saat erinomaisen heinäladon, puuliiterin tai venevajan. Rakoseinäinen lato sopii urheiluvälinevarastoksi, puutarhatyökaluvarastoksi sekä kausituotevarastoksi. Isompiin Kannalan latoihin mahtuu helposti mönkijä tai moottorikelkka.

Kannalan rakoseinäisten hirsilatojen pinta-alat ovat 6–20 m2. Valikoimassamme on myös korotettuja latomalleja. Kannalan rakolatojen pystyttäminen onnistuu keneltä vain ilman vuosien kokemusta rakennusalalta.

Pariovellinen pihalato on monikäyttöinen varasto, sillä kaksi oviaukkoa sallii hyvinkin erilaisten tavaroiden siistin säilytyksen. Säilö toiselle puolelle polttopuut ja toiselle vaikka pihakalusteet. Pariovellisten rakolatojen hulppein malli on Kannalan hirsilato R20.0K. Siinä on kokoa ja näköä. Rakenna keskelle väliseinä ja voilà! sinulla onkin kaksi latoa.

Tee ladostasi hienompi kuin naapurilla. Kannalan ladoissa on puuvalmiit hirsiseinät, jotka voit käsitellä tyyliisi sopiviksi. Peltikaton väriksi voit valita mustan, punaisen, tummanruskean tai tummanharmaan.

Kannalan Huviloiden rakoseinäladoissa kohtaavat vanha suomalainen heinäladon muotoilu ja moderni valmistustekniikka. Tuloksena on varastotilaa ja latoromantiikkaa sinunkin pihallesi. Kannalan rakolato R10,5 on Suomen suosituimpia ja kauneimpia pihalatoja. Silmä lepää tätä latoa katsellessa oman tontin kulmassa.

Osta Kannalan rakoseinälato LOG45.fi-verkkokaupasta, myös rahoituksella. Nouto tehtaalta tai toimitus Hiab-autokuljetuksena toimitusosoitteeseen. Kannalan rakoseinäinen pihalato on valmis paketti, ja saat tilattua lattia- ja peltikatepaketin tontillesi samalla rahdin hinnalla. Ladolle tarvitset rakennusluvan, jonka hoidat kätevästi verkossa. Rakennuslupakuvat sisältyvät Kannalan latojen toimitukseen.