Ladot umpiseinällä, Hirsilato umpiseinä U6.0 (6 m²)

Kannalan ladot umpiseinällä

Kannalan ladot umpiseinällä ovat siisti ratkaisu moniin ongelmiin. Valjastat näistä mäntyhirsiladoista täydellisen piharakennuksen juuri omiin tarpeisiisi.

Tee umpiseinäladosta työkaluvaja, moottorikelkkatalli, pyörävarasto, ulkoiluvälinevarasto, puutarhavaja, venevaja (tai vesijettivaja) tai yleinen ulkovarasto, jossa säilytät mitä mieleesi juolahtaa.

Kannalan hirsilato umpiseinällä on enemmän kuin varasto. Voit tehdä siitä myös eläinsuojan, leikkimökin, kesäkeittiön tai grillikatoksen. Kannalan ladot on valmistettu Suomessa tiukkasyisestä mäntyhirrestä. Se takaa, että lato kestää ja pysyy ryhdissään. Saatavana on myös korotettuja latomalleja.

Kannalan lato mahtuu pieneenkin pihaan. Jopa haasteelliselle rivitalopihalle saat pystytettyä pihavaraston. Kannalan umpiseinäisten latojen pinta-ala on 6–20 m2. Kompakti perinnelato sopii oivallisesti mökillekin.

Kannalan pariovellinen umpiseinälato on avain onneen, kun pihaladoista puhutaan. Tuplaoviaukon ansiosta tavaroihin on helppo päästä käsiksi. Voit itse rakentaa latoon väliseinän, jolloin sinulla onkin kaksi erilaista pihavarastoa yhdessä. Täytä toinen puoli vaikka polttopuilla ja toinen työkaluilla. Kun asennat kattokannattimia esimerkiksi polkupyörille, lattia jää vapaaksi ja varastotila tulee vielä lisää.

Kannalan Huviloiden lato umpiseinällä on tonttisi komistus, pala suomalaista designia ja perinnettä. Peltikaton väriksi voit valita mustan, punaisen, tummaruskean tai tummanharmaan. Latojen puuvalmiit hirsiseinät voit käsitellä pihapiiriisi sopivalla tavalla.

Osta Kannalan umpiseinälato LOG45.fi-verkkokaupasta, myös rahoituksella. Nouto tehtaalta tai toimitus Hiab-autokuljetuksena toimitusosoitteeseen. Kannalan umpiseinäinen pihalato on valmis paketti, ja saat tilattua lattia- ja peltikatepaketin tontillesi samalla rahdin hinnalla. Ladolle tarvitset rakennusluvan, jonka hoidat kätevästi verkossa. Rakennuslupakuvat sisältyvät Kannalan latojen toimitukseen.