Liiterit rakoseinällä, Liiteri rakoseinällä R7.5P (7.5 m²)

Kannalan liiterit rakoseinällä

Kannalan liiterit rakoseinällä ovat ihanteellisia polttopuuvarastoja. Rakoseinien ansiosta ilma kiertää taaten hyvän ilmanvaihdon. Rakoseinäisessä liiterissä saat polttopuusi varmasti kuivaksi ja ne myös pysyvät kuivana.

Mäntyhirsinen rakoseinäliiteri on paljon muutakin kuin halkoliiteri. Käytä sitä vaikkapa työkalu- ja ulkoiluvälinevarastona, heinälatona tai pyykinkuivaushuoneena.

Kannalan Huviloiden hirsiliitereitä on kahta kokoa, pinta-alaltaan 7,5 ja 10,6 m². Molemmissa liitereissä on käytännöllinen pariovi. Toisesta ovesta pääset helposti polttopuille ja toisesta muille aarteille.

Pulpettikattoinen Kannalan puuliiteri istuu kauniisti myös modernin talon pihalle. Peltikatteen väriksi voit valita mustan, punaisen, tummaruskean tai tummanharmaan. Liiterin puuvalmiit hirsiseinät voit käsitellä tyyliisi sopivalla tavalla. Kannalan rakoliiterin pystytys onnistuu keneltä vain ilman kokemusta rakennusalalta.

Osta Kannalan rakoseinäinen liiteri LOG45.fi-verkkokaupasta, myös rahoituksella. Nouto tehtaalta tai toimitus Hiab-autokuljetuksena toimitusosoitteeseen. Kannalan pariovellinen rakoliiteri on valmis paketti, ja saat tilattua lattia- ja peltikatepaketin tontillesi samalla rahdin hinnalla. Liiterille tarvitset rakennusluvan, jonka hoidat kätevästi verkossa. Rakennuslupakuvat sisältyvät Kannalan liiterien toimitukseen.