Usein kysytyt kysymykset

Ennen tilaamista

Kaikki tuotteet tehdään kotimaisesta, tiukkasyisestä mäntyhirrestä.

Jokaiseen perustoimitukseen kuuluu täydelliset puuosat ja ohjeet sekä lattiapaketti. Latopaketeissa lattiapaketti on lisävarusteena.

 

 

Lattiapakettiin kuuluu lattialaudat, palkkikengät, lattianiskat, ruuvit sekä naulat sekä ohjeet.

Kattopakettiin kuuluu peltikate, harjapellit sekä peltikattoruuvit.

Kaikki tuotteet tehdään Ylitornion Pekanpäässä osoitteessa Veistämöntie 25-26, 95615 pekanpää.

Vastaanotamme maksun verkossa sekä laskulla. Jos haluat käyttää jotain muuta maksutapaa voit soittaa konttorillemme 0400 567 620 ja kysyä siitä.

Toimitustakuu & tyytyväisyystakuu.

Toimitus ja purku

Toimitus kestää yleensä 7-10 arkipäivää. Lähialueen toimitus on yleensä nopeampi ja hakemalla tuotteen tehtaalta itse saat sen välittömästi.

Kun toimituksesi on saapunut lähimpään terminaaliin saat puhelun ja voit sopia milloin toimitus  terminaalista pihaasi sopii sinulle parhaiten.

Tilauksen vastaanottamiseen tarvitset vain toimivan puhelimen jotta voit sopia lopullisen toimitusajankohdan. Hiab-auto nostaa paketin auton kyydistä joten lihasvoimaa tai työkaluja et tarvitse.

Jos epäilet tilauksesi vaurioituneen kuljetuksen aikana, ota välittömästi kuva vaurioista ja huomauta vaurioista kuljettajalle. Tämän jälkeen ole yhteydessä konttorillemme, 0400 567 620 tai kauppa@log45.fi.

Paketin purku ja pystytys

Paketin purkamiseen tarvitset vain kaksi kättä ja puukon paniereiden avaamiseksi.

Pystytys on helppoa ja vaivatonta, se onnistuu keneltä tahansa. Hirret on merkitty ja jokaisessa paketissa on selvät ohjeet, yleiset pystytysohjeet löytyvät pian myös nettisivuiltamme.

Ammattilaisemme pystyttävät rakennukset keskimäärin 2-3 tunnissa, kahdelta aikuiselta joilla työkalut pysyvät kädessä pystytys kestää mallista riippuen noin 7 tuntia.

Tarpeellisia työkaluja on akkuporakone, mittanauha, vatupassi, saha sekä vasara tai moska. Akkuporakoneeseen 25 torx pää.

Kun olet tehnyt pohjan rakennuksellesi, laita pohjapuut paikoilleen ja varmista vatupassilla että ne ovat suorassa jokaisesta nurkasta ja seinien keskeltä. Tarkista tässä vaiheessa myös ristimitta muutaman ensimmäisen hirsikierroksen aikana.

Mittaa etäisyys ladon etuseinän oikeasta nurkasta vasempaan takanurkkaan ja vasemmasta etunurkasta oikeaan takanurkkaan. Jos mittaustulokset ovat samat, ristimitta on kunnossa.

Pohja ja katto

Paras perustus on tasainen ja kova. Käytännössä tämä tarkoittaa yleensä asfaltti-, betoni-, tai kivimurskepohjaa. Pystytys onnistuu kuitenkin lähes minkälaiselle pohjalle tahansa jos rakennuksien nurkkiin on laitettu kivet joilla estetään nurkkien uppoaminen maahan. Tärkeintä onkin varmistaa etteivät nurkat uppoa ja että nurkat ovat samalla korkeudella.

Suosittelemme peltikattoa joka löytyy verkkokaupastamme sillä voimme taata sen laadun. Voit tietenkin tehdä katon myös itse- huopakatto, pärekatto ja sammalkatto antavat tuotteille uutta ilmettä.

Pintakäsittely ja huolto

Suosittelemme käsittelemään puuosat mahdollisimman pian pystytyksen jälkeen puunsuoja-aineella. Noudata puunsuoja-aineessa olevia ohjeita kuivumisajasta, yleensä voit maalata ta käsitellä rakennuksesi muutaman päivän kuluttua ensimmäisestä käsittelystä.

Voit käsitellä tuotteesi heti, suosittelemme puunsuoja-ainetta alimmaiseksi kerrokseksi. Noudata puunsuoja-aineessa olevia ohjeita kuivumisajasta, yleensä voit maalata ta käsitellä rakennuksesi muutaman päivän kuluttua ensimmäisestä käsittelystä.

.