Kotimaiset piharakennukset mäntyhirrestä

Kannalan tuotteilla luot pihapiirin, jossa on kaikki paikallaan ja paikka kaikelle.
Pintakäsittele hirret kuten haluat, ja rakennus näyttää siltä kuin olisi aina ollut siinä. Saat pihallesi vaikka pinkin puuceen.

Ylitorniolainen Kannalan Huvilat Oy on alkuperäinen suomalainen valmistaja. Vuosikymmenien taidolla – vuosikymmenien käyttöön.

Kolmannen polven perheyrityksemme on toiminut yhtäjaksoisesti vuodesta 1953. Mallistomme tunnetaan nimellä Log45 Kannala -piharakennukset. Ne valmistetaan Lapissa kauniin Tornionjoen rannalla.

Kannalan hirsilatojen esi-isä on pellolla seissyt suvun vanha lato. Kun pistimme sen myyntiin, ottajia olisi ollut enemmänkin. Siitä saimme idean valmistaa perinteisiä hirsilatoja. Osta Kannalan lato, laavu tai puucee helposti verkkokaupastamme.

Piharakennukset oleskeluun

Käytä Kannala-laavua pihakeittiönä, tilanjakajana, näköesteenä, lasten leikkipaikkana ja seurustelumajana isollekin porukalle. Tai perinteisenä laavuna – ja koet retkielämyksiä omalla koti- tai mökkipihallasi. Paista makkaraa saunan jälkeen tai nauti yöunet ulkona raittiissa ilmassa. Nukahdat ja heräät luonnon ääniin.

Piharakennukset säilytykseen

Kannalalta löydät puuceet ja erikokoiset ladot, joilla saat siistiä varastotilaa pienellekin pihalle. Rakoseinälato sopii tuuletusta tarvitseville ja kylmää kestäville tavaroille. Tee siitä puuliiteri, heinälato, venevaja, työkalu- tai urheiluvälinevarasto. Umpiseinäisestä saat vaikkapa moottorikelkkatallin, eläinsuojan tai leikkimökin. Entä jos täydentäisit sisävessaa ulkohuussilla? Siinä on tunnelmaa, kun käyt ”pihan perällä” tuttua polkua pitkin.

Tilaa piharakennus verkkokaupasta

Saat tuotteet parin viikon päästä tilauksesta pihallesi toimitettuna.

Siirry kauppaan
.